الأحد، 13 يوليو، 2014

بسكويت العيد المصري كيلو دقيق بالصور

مقادير بسكويت العيد المصرى :
1 كيلو دقيق
1/2 كيلو زبدة باردة  يعادل كوبين ونصف  ( ممكن استعمال نصف المقدار زبدة والنصف سمنة )
 كوب ونصف سكر بودرة ومنخول
4 بيضات
فانيليا
معلقة كبيرة بكينج بودر
طريقة عمل بسكويت العيد:
نضرب الزبدة مع السمن جيدا بالمضرب الكهربائي حتي تصبح كريمي
 ثم نضيف السكر  ويضرب جيدا
 ثم نضيف البيض والفانيليا و نضرب
  اهريها ضرب لحد اما يبانلها اصحاب ههههههههههه
 ثم نضيف الدقيق المنخول مع البيكنج بودر ونعجنهم
لغاية لما يتجانسوا مع بعض ونغطيه
ونسيب العجينه تهدأ شويه لغاية ما نسخن الفرن وندهن الصوانى
نجيب بقى صوانى مدهونة كويس بزيت خفيف جدا
ونشكل البسكويت
ونرص فيها البسكويت
وبما انى معنديش ماكينة البسكويت فعملته بالقمع بتاع بلح الشام


 وبعدين تحطيه فى الفرن على درجة حرارة متوسطة (160)  لمدة من 10 : 15 دقيقة مع المتابعة
مع ان فرنى حامى بس والله طلع جميل وانا كمان حبيت احمره شوية عشان بنحبه كده ههههههه ووالله عجب جوزى وشجعنى انى اعمل الكحك ولما اعمله هقولكوا
الطريقة بالمقادير وجدت اكثر من واحده عملاها ونجحت معاها علشان كده نقلتها والصور منقوله
صور بسكويت العيد
طريقه عمل بسكويت العيد بالصور
بسكويت العيد المصري كيلو دقيق بالصور مقادير بسكويت 
طريقة عمل "البسكوت" بسكويت العيد
‫طريقة عمل بسكويت العيد - حلويات رائعة 
طريقة عمل بسكويت العيد بطريقة جديدة وسهلة التحضير
طريقة عمل بسكويت العيد2014

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق